Extrém élményekre vágyók számára ajánljuk Kanyoning ( Canyoning ) túráinkat Stájerország és Alsó-Ausztria festői szurdokaiban. Az egyszerű túrázók elől rejtve maradnak ezek völgyek, de aki kipróbálja a kanyoningot annak biztosan felejthetetlen élményekben lesz része. Májustól szeptemberig hétköznap is!

A túra magában foglal egy 3-4 órás kanyoningolást egy igazán élvezetes, napos, nyitott szurdokban. Rengeteg ugrálás és csúszdázás egy-két könnyebb ereszkedéssel megspékelve.

Az ár tartalmazza:

  • a mindenre kiterjedő balesetvédelmi oktatást,
  • túravezetést
  • a kanyoningoláshoz szükséges teljes felszerelést (bukósisak, neoprén ruha, neoprén kabát, speciális kanyoning felszerelés).

Mit kell hoznod?

A kanyoning túrához minden szükséges technikai felszerelést biztosítunk, neked csak fürdőruhát, törölközőt, zárt sportcipőt (ami nem baj ha vizes lesz), és persze bátorságot kell magaddal hoznod. 🙂

Ki vehet részt a Kanyoning túrán?

A Kanyoning túrán való részvétel előfeltétele a biztos úszástudás, jó fizikai kondíció és a betöltött 12. életév.

Miért EvezzVelünk?

Sokéves tapasztalattal és nemzetközi végzettséggel rendelkező túravezetők és a legmodernebb felszerelés. Vezetett túráinkra általában jellemző a kisebb létszám és a családias légkör. Mi ennek az előnye? Könnyen és rugalmasan tudjuk a te igényeidhez igazítani a programok többségét. Nem kell másik 70 emberhez alkalmazkodni vagy lyukas, vizes neoprénruhába bújni és „hé te!” helyett biztosan a neveden szólít majd a túravezető.

A program számokban:

Időtartam: 3-4 óra

Legnagyobb ereszkedés: 10m

Korhatár: 12<100

Előfeltétel: Jó fizikai kondíció és biztos úszástudás