Rafting Ausztriában

Lovagoljuk meg együtt a smaragdzöld Salza habzó hullámait! Még a beszállás előtt vess néhány pillantást a folyó menti fenséges hegyekre, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és a vadvízi evezés katartikus élménye lesz az, ami igazán elsodor!

2 napos Salza LONG Rafting túra:
2 x 3-4 óra evezés/túra 1 könnyebb és 1 nehezebb szakaszon.                            Ár: 34.900 Ft/fő

2 napos Salza LONG Junior Rafting túra:
2 x 3-4 óra evezés/túra 1 könnyebb és 1 nehezebb szakaszon.                            Ár: 29.900 Ft/fő

1 napos Salza POBÁLD KI Rafting túra:
1 x 3-4 óra evezés/túra.                                                                                                   Ár: 19.900 Ft/fő

További részletek > | Vásárlás >

Rafting Szlovénia

A túráinkat április-október között szervezzük – néhány alkalommal – az Osztrák-Olasz-Szlovén hármashatárnál, a Júliai Alpok csodás völgyében Tarvisiotól 30 km-re, Bovec város mellett kb 40 km-nyi evezhető szakasszal rendelkező Soca folyón. A folyó közepes nehézségi szintű, kb. 12-17km távot evezünk meg naponta. A rafting túrán két- három személyes gumikenukban, úgynevezett trekkekben evezünk: A trekk erőteljesebben reagál a vadvíz erejére, zúgókra, hullámokra, ami sokkal intenzívebb élményt nyújt.

2 napos Soca rafting túra: 2 x 2-3 óra evezés/túra 1 könnyebb és 1 nehezebb szakaszon. Ár: 110 €/fő

További részletek > | Vásárlás >

Kanyoning Ausztria

Számos folyó halad át nagy szintkülönbséggel szakaszokon, akadályokon, festői szépségű szurdokvölgyeken. Elmondhatatlan érzés látni a víz építő és romboló erejét. Gázolunk a mederben, gátakon kelünk át, kisebb ereszkedésekkel jutunk lejjebb és lejjebb a torkolatig. Együtt úszunk a patakkal, vízesések mellett ereszkedünk alá, csobogókon csúszunk le, kristály tiszta medencékbe ugrálunk le kedvünk szerinti magasságokból. Sok helyen pedig egyszerűen csak vitetjük magunkat a víz sodrával.

 

1 napos  Kanyoning:
3-4 óra kanyoningolás/túra. Ár: 26.900 Ft/fő

 

További részletek > | Vásárlás >

Via ferráta Ausztria

 

A via ferrata utak kellően biztosítottak, biztonságosak, azok végigjáráshoz nincs szükség különleges mászó-tudásra, csak lelkesedésre és kitartásra. Ezek az utak többnyire drótkötéllel biztosítottak a sziklafalakon, technikailag a túrázás és a mászás között. Mesterséges lépések, fogások valamint létrák és hidak segítségével juthatunk előre az úton, miközben a kezeinkkel szinte végig kapaszkodnunk kell. Gyerekekkel is járható az utak többsége, de csak akkor, ha már biztonságosan elérik fogásokat.

 

Via ferráta túra (Hochkar Klettersteige):

5-6 óra/túra.

Ár: 16.900 Ft/fő

 

Via ferráta túra (Egyéb via ferrata útvonalak):

Ár: Egyeztetés után, személyre szabott és egyedi árajánlat.