Soča rafting és kanyoning és kajak túra

58 900 Ft64 900 Ft

Törlés

Csoportos ajánlatkérés

10 fős-nél nagyobb társaságoknak, egyedi feltételekkel

Programrafting, kajak, kanyoning
Helyszín:   Soča folyó, Sušec kanyon
Életkor:   10 +
Időpont:  Márc.15-Okt.31. 
Találkozás időpontja:   15 perccel túra kezdete előtt
Nehézség:   rafting: könnyű- közepes, kajak: könnyű, kanyoning: kezdőknek is ajánlott
Időtartam:  2×1,5 óra Soča folyón, együtt 2×3 óra
A túrák a szlovéniai partner cégünk támogatásával kerülnek megrendezésre.

Összegyűjtöttük a Rafting Szlovénia legjobb vadvizi programjait, hogy igazán kalanddúsan teljenek napjaid Bovecben, a Soča folyó völgyében!

A Fél napos rafting túra során a Soča folyó legakciódúsabb szakaszára látogatunk el és az evezés mellett lesz lehetőség kisebb-nagyobb sziklákról vízbe ugrani, csúszdázni, szörfözni is. A raftingos vadvízi evezés után a Soča völgy vízi vidámparkjába, a Sušec kanyonban megyünk kanyoningozni, víz formálta szikla csúszdákon csúszunk és vízeséseket ugrunk gyalog túránk során. J

A vadvízi kalandok záró akkordjaként egyszemélyes felfújható kajakokba ülünk és kajakozni indulunk a Soča folyóra. Kis oktatás, gyakorlás után már a szakasz legnagyobb hullámai sem jelenthetnek problémát, lelkesen fogsz bele evezni a zúgókba!

A túrán való részvételhez szükséges:

extrém sportbiztosítás (ennek megkötésében segítünk)
biztos úszástudás
18 év alatti résztvevő esetén szülői felelősségvállalási nyilatkozat

Kérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint alkoholos, drogos befolyás alatt állók és várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a saját és mások biztonsága érdekében.

Ha bármilyen egészségügyi problémád van, Kérjük olvasd el!

Előfordulhat, hogy a túravezető angol nyelven kommunikál, ezért ha gondot okoz az idegen nyelv megértése feltétlenül jelezd a foglaláskor, hogy ezt figyelembe tudjuk venni.

Szállásfoglalásban sajnos nem tudunk segíteni, de a folyó mellett illetve a környéken több nagyon jó minőségű kemping található apartman  és sátorozási lehetőségekkel.

Időpontok és szabad helyek tekintetében érdeklődj telefonon vagy e-mailben.