Egész napos Soča rafting

36 900 Ft

Törlés

Csoportos ajánlatkérés

10 fős-nél nagyobb társaságoknak, egyedi feltételekkel

Helyszín:   Soča folyó
Hossza:  16 km
Életkor:   8 +
Időpont:   Április- Június közepe 9.00
Találkozás időpontja:   15 perccel túra kezdete előtt
Nehézség:    könnyű – közepes
Időtartam:   4-5 óra a Soča folyón, együtt 1 nap
Étkezés:   ebéd szünet a túra során egy étteremnél (az ebédet nem tartalmazza az ár)
A túrák a szlovéniai partner cégünk támogatásával kerülnek megrendezésre.

Egész napos rafting túra során a Soča teljes, rafttal evezhető szakaszát barangoljuk be. Rafting túránkat a vadregényes felső Sočán kezdjük, mely kiváló hely első raftingos élményeid megszerzésére, kis hullámok, zúgók várnak rád csodálatos környezetben, a Soča talán legszebb szakaszán. A Koritnica és Soča folyó összefolyásától kicsivel több vízen folytatjuk a raftingot és megálló pontunk előtt még egy hosszú nagy-hullámos zúgó vár ránk! Dél magasságában megállunk egy rövid ebészünetre a vízparthoz közeli étteremben. Hagyunk mindenkinek egy kis időt, hogy feltöltse energiakészleteit és szusszanjon egyet, majd irány a Soča legakciódúsabb, izgalmas szakasza.

Egész napos rafting túránk csak megfelelő vízállás esetén indul. Júliusban és augusztusban az alacsonyabb vízállás miatt ez a program nem indul.

A túrán való részvételhez szükséges:

extrém sportbiztosítás (ennek megkötésében segítünk)
biztos úszástudás
18 év alatti résztvevő esetén szülői felelősségvállalási nyilatkozat

Kérjük vedd figyelembe, hogy úszás tudás szükséges a programon való részvételhez valamint alkoholos, drogos befolyás alatt állók és várandós nők nem vehetnek részt vadvízi programjainkon a saját és mások biztonsága érdekében.

Ha bármilyen egészségügyi problémád van, Kérjük olvasd el!

Előfordulhat, hogy a túravezető angol nyelven kommunikál, ezért ha gondot okoz az idegen nyelv megértése feltétlenül jelezd a foglaláskor, hogy ezt figyelembe tudjuk venni.

Szállásfoglalásban sajnos nem tudunk segíteni, de a folyó mellett illetve a környéken több nagyon jó minőségű kemping található apartman  és sátorozási lehetőségekkel.

Időpontok és szabad helyek tekintetében érdeklődj telefonon vagy e-mailben.