Szállás

White-Water rafting Bázis
Ausztria 3345 Lassing, Lassing 4.

Ausztriai rafting bázisunkat az osztrák Alpokban alakítottuk ki egy vadregényes, erdőszéli domb tetején, ahonnan a lélegzetelállító kilátás mellett, egy hamisítatlan osztrák parasztház várja az ide látogatókat.

A Panzióban vendégeink rendelkezésére áll három 2 ágyas szoba, három 3 ágyas szoba melyek fürdőszobával vannak ellátva, így 15 fő egyidejű elszállásolására van lehetőség.

A környék csendes, távol esik a főúttól, a tulajdonosok állattenyésztéssel is foglalkoznak, a ház körüli alpesi réteken legelő tehenek, kecskék, a kutya és a macskák folyamatos népszerűségnek örvendenek a gyerekes családok körében.

Ellátás
A reggelit a háziasszony készíti, amit a szállás ára tartalmaz. A közös étkezőhelyiség saját étel fogyasztására is használható. A közelben található éttermek helyi ételekkel várják a környékre látogatókat.

A pince részen található egy közösségi rész, ahol csocsó, ping-pong, társasjátékok, hűtők, mikrohullámú sütő állnak vendégeink rendelkezésére, mosdó, valamint egy beszélgetésre-, kártyázásra alkalmas külön rész. A helyiség elkülönül a szobáktól, így az nem zavarja a pihenni vágyókat.

Ára: 29 €/fő/éjszaka reggelivel; egy fős elhelyezés estén 35 €/fő/éjszaka reggelivel (egy éjszakás tartózkodás esetén 35 €/fő éjszaka reggelivel), extra reggeli 7 €/fő

Megközelítés
Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km-re található (ebből 360 km autópálya). Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé haladva, majd előtte, a Swechat-i reptér után az S1-es autópálya felé kell letérni Linz, Salzburg felé. Itt az A21-en haladva, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-es autópályába kell haladni tovább, melyen kb. 100 km-t megtéve Ybbs/Wieselburgnál kihajtónál, kell lehajtani az A25-ös autóútra. A körforgalmat Wieselburg irányába kell elhagyni, majd Göstling után a 64,4-es km táblánál balra kanyarodva, az Y-elágazásnál jobbra tartva, 1,3 km fel a hegytetőre, az út végén található a Fam. Ensmann Biobauernhof. (Ez látható a táblán is az út mellett!)

Parkoló
A panzió mellett, ingyenesen áll rendelkezésre a vendégek számára.

Cím: Ausztria, 3345 Lassing, Lassing 4.
Gps koordináták: 47.756576,14.916711

Figyelem! Ausztriában több Lassing is található, ezért fontos a pontos cím megadása!

Panzió Lassing
Ausztria, 3345 Lassing, Lassing 58.

Itt rendelkezésre áll egy 2 ágyas, két 2+2 ágyas, egy 4 ágyas és két 4+2 ágyas apartman. A környék csendes annak ellenére, hogy a ház a főút mellett helyezkedik el. A reggelit a háziasszony készíti, amit a szállás ára tartalmaz és a ház közös étkezőjében szolgálja fel. Az apartmanok mindegyike felszerelt konyhával rendelkezik, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtő, tévé, zuhanyzó, wc, ingyenes wifi.

Honlap: www.members.aon.at/ferienwohnungen.kupfer

 Megközelítés

Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km-re található (ebből 360 km autópálya). Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé haladva, majd előtte, a Swechat-i reptér után az S1-es autópálya felé kell letérni Linz, Salzburg felé. Itt az A21-en haladva, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-es autópályába kell haladni tovább, melyen kb. 100 km-t megtéve Ybbs/Wieselburgnál kihajtónál, kell lehajtani az A25-ös autóútra. A körforgalmat Wieselburg irányába kell elhagyni, majd Göstling után beérve Lassingba, balra kanyarodva egy kis utcába érhető el az út mellett elhelyezkedő ház.

Parkoló

A panzió mellett, ingyenesen áll rendelkezésre a vendégek számára.

cím: Lassing 58 3345 Göstling an der Ybbs

Figyelem! Ausztriában több Lassing is található, ezért fontos a pontos cím megadása!
Cart
  • No products in the cart.