Gyalogtúra, bringázás ez mind nagyon klassz dolog, de evezni egy vadvízen, ahol a folyó kiszámíthatatlan hullámai egyre csak fokozzák az adrenalint.. na az már valami!

Tarts velünk, ha élménydús pihenésre vágysz! 😉

Ausztria hegyei között kanyargó Salza folyón teheted magad próbára. Túráinkra szakképzett túravezetőinkkel tavasztól őszig várunk benneteket. Bázisunkon Lassing kis városában egy csodálatos farmon fogadunk. Itt szállás lehetőséget is tudunk biztosítani. Túráink minimum 8 főtől indulnak főleg hétvégén, de igény esetén akár hétköznap is.

Ha kétnapos túrára érkezel, akkor az első nap reggelén találkozunk a bázison. Itt történik meg a ruha (neoprén ruha és cipő) és a védőfelszerelés kiosztása (sisak mellény), majd túravezetőink mentés és evezéstechnikai oktatást tartanak, hogy mit hogyan csinálj a vízen, mire figyelj, hogyan evezz és ha kipottyannál a hajóból, hogy segítsd a mentésed. Ha mindenki kész indulás a beszállóhoz, ami több pont közül választunk ki, az adott napi időjárásnak és vízállásnak megfelelően. Amíg mindenki beöltözik a hajókat indulásra kész állapotba helyezzük. Transzfer esetén a kocsikat a kiszállóhoz visszük, hogy mikor vége a túrának mindenki kényelmesen utazhasson haza a szállásra. Ha kétnapos túrára jössz a ruháid is nálad maradnak. Az első nap végén este mindenkit finom vacsorával várunk a bázison, ahol izgalmas és vidám élménybeszámolókkal mulatjuk az időt.