Gyalogtúra, bringázás ez mind nagyon klassz dolog, de evezni egy vadvízen, ahol a folyó kiszámíthatatlan hullámai egyre csak fokozzák az adrenalint.. na az már valami!

Tarts velünk, ha élménydús pihenésre vágysz! 😉

Lovagoljuk meg együtt a smaragdzöld Salza habzó hullámait! Még a beszállás előtt vess néhány pillantást a folyó menti fenséges hegyekre, mert a sziklák között lavírozva a sebes víz szorításában a benned lüktető adrenalin és a vadvízi evezés katartikus élménye lesz az, ami igazán elsodor!
Túráinkra szakképzett túravezetőinkkel tavasztól őszig várunk benneteket. Bázisunkon Lassing kis városában egy csodálatos farmon fogadunk. Itt szállás lehetőséget is tudunk neked biztosítani, ha időben jelzed ezt felénk.

A rafting túrán lehetőséged van

kétszemélyes gumikajakban evezeni, ami a kajakozás igazi élvezetét nyújtja
kétszemélyes gumikenukban, úgynevezett trekkekben lapátolni: A trekk erőteljesebben reagál a vadvíz erejére, zúgókra, hullámokra, ami sokkal intenzívebb élményt nyújt.
illetve 6-8 személyes raft hajókban evezni. A raftok sokkal stabilabbak, illetve van egy túravezető a hajóban, aki az evezési utasításokkal mentesíti vendégeinket az irányítás alól.

Minden esetben a túravezető dönti el ki milyen hajóban evez, figyelembe véve az adott napi vízállást időjárást! Kétnapos túra esetén, ha már első nap belejöttél az evezésbe második nap merészebben kipróbálhatod magad! 😉 Jelezd a túravezetőnek igényedet és minden esetben figyelembe vesszük!

Túráink menete

Találkozó a bázisunkon, ha a kétnapos túrára érkezel, akkor az első nap reggel 08:30-kor. Itt történik meg a védőfelszerelés a ruha (neoprén ruha és cipő) és a sisak mellény kiosztása. 
Ezt követően a bázison tartunk egy balesetvédelmi-, alap evezéstechnikai oktatást, hogy mit hogyan csinálj a vízen, mire figyelj, hogyan evezz és ha kipottyannál a hajóból, hogy segítsd a mentésed.
Ha mindenki kész indulunk le a vízhez, saját autókkal, az indulási pontra, majd onnan juttatjuk le a kocsikat az adott napi érkezési pontra (transzfer) azért, hogy mikor vége a túrának mindenki kényelmesen utazhasson haza a szállásra. A túra indulása előtt az evezési technikák elsajátítása már a vízen történik.
Ha kétnapos túrára jössz a ruháid is nálad maradnak. Kétnapos túrára érkező vendégeinknek az első nap végén este finom vacsorával kedveskedünk a bázison, ahol izgalmas és vidám élménybeszámolókkal mulatjuk az időt.

Az alapár tartalmazza

a teljes felszerelést (neoprén: alsó, felső, cipő, mellény, sisak, evező)
balesetvédelmi-, evezéstechnikai oktatást,
a túravezetést,
a túra alatt fogyasztható csokit, üdítőt
a túráról – adott esetben készült – profi fotó és HD felvételeket

Áraink

2 nap/1 fő esetén: 34 900.- Ft
1 nap/1 fő esetén: 24 900.- Ft

A túrán való részvételhez szükséges:
extrém sportbiztosítás
biztos úszástudás
18 év alatti résztvevő esetén szülői felelősségvállalási nyilatkozat

Az ár nem tartalmazza, de annak szervezésében segítünk:
szállás
extrém sportbiztosítás

Miért EvezzVelünk?

mert segítőkész, képzett (IRF vizsga) túravezetőink mindent megtesznek, hogy biztonságos mégis izgalmas élményben legyen részed
a teljes körű szervezést lebonyolítjuk
gyors ügyintézés
a túrán – adott esetben – készült fotó és HD felvételek gyorsan eljutnak hozzád, hogy másnak is megtudd mutatni milyen klassz helyen voltál

Legfontosabb információk

Helyszín: Lassing Göstling and der Ybbs
távolság Budapesttől: 430 kilométer
a túra időtartama: kb. 3-4 óra/nap
a túra hossza: 12-14 km
szállás: Lassing
időpontok: áprilistól-októberig
a folyó nehézségi szintje: közepes
túráinkat főleg hétvégén tartjuk, de igény esetén akár hétköznap is
túráink minimum 8 főtől indulnak