Szállás

White-Water Bázis
Lassing 4. 3345 Göstling an der Ybb

Bázisunkat az osztrák Alpokban alakítottuk ki egy vadregényes, erdőszéli domb tetején, ahonnan a lélegzetelállító kilátás mellett, egy hamisítatlan osztrák parasztház várja az ide látogatókat.

Itt rendelkezésünkre áll három 2 ágyas szoba, két 3 ágyas szoba melyek fürdőszobával vannak ellátva, továbbá egy apartman rész, amihez két 3 ágyas szoba tartozik egy különálló fürdőszobával. Így 16 fő elszállásolására van lehetőségünk.

A környék csendes, távol esik a főúttól, a tulajdonosok állattenyésztéssel is foglalkoznak, a ház körüli alpesi réteken legelő tehenek, kecskék, a kutya és a macskák folyamatos népszerűségnek örvendenek a gyerekes családok körében.

Ellátás
A reggelit a háziasszony készíti, amit a szállás ára tartalmaz. A közös étkezőhelyiség saját étel fogyasztására is használható. Két napos program esetén utasainkat vendégül látjuk egy bográcsvacsorára.

A pince részen található egy közösségi rész, ahol csocsó, ping-pong, társasjátékok, hűtők, mikrohullámú sütő állnak vendégeink rendelkezésére, mosdó, valamint egy beszélgetésre-, kártyázásra alkalmas külön rész. A helyiség elkülönül a szobáktól, így az nem zavarja a pihenni vágyókat.

Ára: 27 €/fő/éjszaka reggelivel (egy éjszaka esetén) 32 €/fő éjszaka reggelivel

Megközelítés
Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km-re található (ebből 360 km autópálya). Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé haladva, majd előtte, a Swechat-i reptér után az S1-es autópálya felé kell letérni Linz, Salzburg felé. Itt az A21-en haladva, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-es autópályába kell haladni tovább, melyen kb. 100 km-t megtéve Ybbs/Wieselburgnál kihajtónál, kell lehajtani az A25-ös autóútra. A körforgalmat Wieselburg irányába kell elhagyni, majd Göstling után a 64,4-es km táblánál balra kanyarodva, az Y-elágazásnál jobbra tartva, 1,3 km fel a hegytetőre, az út végén található a Fam. Ensmann Biobauernhof. (Ez látható a táblán is az út mellett!)

Parkoló
A panzió mellett, ingyenesen áll rendelkezésre a vendégek számára.

Cím: Lassing 4. 3345 Göstling an der Ybb
Gps koordináták: 47.756576,14.916711

Figyelem! Ausztriában több Lassing is található, ezért fontos a pontos cím megadása!
Panzió Lassing
Lassing 58 3345 Göstling an der Ybbs

Itt rendelkezésre áll egy 2 ágyas, két 2+2 ágyas, egy 4 ágyas és két 4+2 ágyas apartman. A környék csendes annak ellenére, hogy a ház a főút mellett helyezkedik el. A reggelit a háziasszony készíti, amit a szállás ára tartalmaz és a ház közös étkezőjében szolgálja fel. Az apartmanok mindegyike felszerelt konyhával rendelkezik, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtő, tévé, zuhanyzó, wc, ingyenes wifi.

Honlap: www.members.aon.at/ferienwohnungen.kupfer

 Megközelítés

Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km-re található (ebből 360 km autópálya). Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé haladva, majd előtte, a Swechat-i reptér után az S1-es autópálya felé kell letérni Linz, Salzburg felé. Itt az A21-en haladva, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-es autópályába kell haladni tovább, melyen kb. 100 km-t megtéve Ybbs/Wieselburgnál kihajtónál, kell lehajtani az A25-ös autóútra. A körforgalmat Wieselburg irányába kell elhagyni, majd Göstling után beérve Lassingba, balra kanyarodva egy kis utcába érhető el az út mellett elhelyezkedő ház.

Parkoló

A panzió mellett, ingyenesen áll rendelkezésre a vendégek számára.

cím: Lassing 58 3345 Göstling an der Ybbs

Figyelem! Ausztriában több Lassing is található, ezért fontos a pontos cím megadása!
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.