Csapatépítés Ausztria

A csapatépítés egyik legfontosabb célkitűzése, hogy az egyénekből csapatjátékos váljon.

Másrészt, hogy az egyén fókuszáljon a csapatmunkára, erősítse az egymás közötti bizalmat, hasson az egymás közötti kommunikációra és az együttműködésre. Cégünk ezt az élethelyzetet teremti meg egy extrém, a gyakorlattól eltérő környezetben a csapatépítés folyamán.

Csapatot kovácsolni sokféleképpen lehet!

A White-Water csapata ennek lehetőségét a természetben, jó hangulatban, szórakozva valósítja meg Ausztriában a Salza folyón raftingolva.  

Evezhetsz 6-8 személyes raft hajóban, ahol a csapatmunka, az egymásra figyelés és egymás támogatása kap kiemelkedő szerepet. Vagy 2-3 személyes trekkekben, ahol összetettebb feladatként, figyelve egymásra és a túravezetőkre evezhetitek meg az izgalmas zúgókat. A természet szépsége, a mozgás és a kaland csökkenti a stresszt, továbbá jó hatással van mindenki hangulatára. Csapatépítés közben az emberek többet beszélgetnek, a mozgás, melyre a rafting kiváló lehetőséget ad. Az együtt evezés szükségessé teszik a csapatmunkát és kommunikációt, a pillanatnyi felfokozott hangulatban a váratlan helyzetek megoldását.

A csapatépítéssel kapcsolatos minden igényeteket előre egyeztetjük, ennek megvalósítása pedig már a mi dolgunk és még egy kis segítséget is adunk, hogy lássátok mire is gondolunk:

Egy napos program: április végétől október elejéig, a hétvégi időpontok mellett akár pénteken vagy hétfőn is, 1 napos rafting a Salza folyó könnyebb és akciódúsabb szakaszán (kb. 3-3,5 óra/alkalom), igény esetén háromfogásos menüétkezést tudunk szervezni egy közeli fogadóban a haza út előtt.

Két napos program: április végétől október elejéig, a hétvégi időpontok mellett akár csütörtök, péntek napokon is. Első napon rafting a Salza folyó egy könnyebb szakaszán (kb. 3-3,5 óra), majd bogrács vacsora vagy grillezés Bázisunkon. A második nap egy akciódúsabb vadvízi kaland (kb. 3-3,5 óra) vagy egy gyalogtúra, igény esetén háromfogásos menüétkezést tudunk szervezni ebédekre, érkezéskor vacsorára, haza út előtt.

Kövess bennünket facebook oldalunkon, ahol a legfrissebb kalandokról értesülhetsz.

Az aktív program után pedig jöhet egy kis lazulás a közös bográcsvacsora keretében Bázisunkon, ahol elkülönített közösségi helyiség áll rendelkezésre. Animátorunk segítségével szívesen állítunk össze – kevésbé vizes – játékokat, vicces feladatok, ha ez lenne a terv a délután folyamára, de lehetőség van meghódítani a közeli vízeséseket, végigjárható Alsó-Ausztria egyik leglátványosabb a fakitermelést és a gabona feldolgozást bemutató, felnőttek számára is izgalmas, interaktív tanösvénye, ami egy jó hangulatú étteremmel ér véget.

Nagyon fontos számunkra, hogy vendégeink biztonságban érezzék magukat, ezért a túráinkat is ebben a szellemben vezetjük. Túravezetőinket folyamatosan képezzük, mindenki rendelkezik nemzetközi rafting túravezetői IRF (International Rafting Federation) vizsgával, amelyet kétévente megújítunk, továbbá minden évben – a túrák vezetéséhez szükséges – speciális elsősegély tanfolyamon vesznek részt. Csapatunk minden vízállásnál kipróbálta a folyó erejét, ismerjük szépségét, veszélyeit, túravezetőink pontosan ismerik az ezeknek megfelelő sodorvonalat, a biztonságos limányokat, azokat a helyeket ahol megfelelő biztosítás szükséges a túráink során.

Nézz szét ajánlataink között! Kérj ajánlatot e-mailben vagy telefonon!