Bázis

rafting_tura_ausztria_salza_white_water_evezzvelunk_cica

Bázisunkat az osztrák Alpokban alakítottuk ki egy vadregényes, erdőszéli domb tetején, ahonnan a lélegzetelállító kilátás mellett, egy hamisítatlan osztrák parasztház várja az ide látogatókat.

A környék csendes, távol esik a főúttól, a tulajdonosok állattenyésztéssel is foglalkoznak, a ház körüli alpesi réteken legelő tehenek, kecskék, a kutya és a macskák folyamatos népszerűségnek örvendenek a gyerekes családok körében.

Ellátás
A reggelit a háziasszony készíti, amit a szállás ára tartalmaz. A közös étkezőhelyiség saját étel fogyasztására is használható. Két napos program esetén utasainkat vendégül látjuk egy bográcsvacsorára.

A pince részen található egy közösségi rész, ahol csocsó, ping-pong, társasjátékok, hűtők, mikrohullámú sütő állnak vendégeink rendelkezésére, mosdó, valamint egy beszélgetésre-, kártyázásra alkalmas külön rész. A helyiség elkülönül a szobáktól, így az nem zavarja a pihenni vágyókat.

Megközelítés
Az út kényelmes tempóban 4-5 óra autóval, mivel a bázis Budapesttől mindössze 430 km-re található (ebből 360 km autópálya). Budapestről az M1-es autópályán Bécs felé haladva, majd előtte, a Swechat-i reptér után az S1-es autópálya felé kell letérni Linz, Salzburg felé. Itt az A21-en haladva, ami délről elkerüli Bécset, és belefut az A1-es autópályába kell haladni tovább, melyen kb. 100 km-t megtéve Ybbs/Wieselburgnál kihajtónál, kell lehajtani az A25-ös autóútra. A körforgalmat Wieselburg irányába kell elhagyni, majd Göstling után a 64,4-es km táblánál balra kanyarodva, az Y-elágazásnál jobbra tartva, 1,3 km fel a hegytetőre, az út végén található a Fam. Ensmann Biobauernhof. (Ez látható a táblán is az út mellett!)

Parkoló
A panzió mellett, ingyenesen áll rendelkezésre a vendégek számára.

Bázisunkon a helyi tulajdonos tud szállást biztosítani.
A szállás ára 2024 -ben 34 euro/fő/éj reggelivel. Foglalni csak minimum két éjszakától lehet.